CEL360 voor Giro555

Deelnemer(s): Edwin Korver

CEL360 voor Giro555

Voor ruim 20 miljoen mensen in Noord-Afrika dreigt een hongerdood, tenzij we nu in actie komen! Ik kan het niet laten gebeuren, dus heb zelf de eerste 25 euro gedoneerd.

Met het CEL360™ model proberen we organisaties en bedrijven te inspireren op een andere, meer duurzame manier waarde te creëren. Niet door een vingertje te wijzen, maar door ze kansen te tonen en ze zelf de keuze te laten maken.

We vinden het dan ook niet meer dan normaal dat we ons voor Giro555 inspannen. We mogen dit niet laten gebeuren: we verbinden de wereld met de mooiste technologie, halen energie uit de natuurlijkste bronnen en filteren water uit zeewater, maar als we dat alleen doen als het winst oplevert en ondertussen miljoenen moeders en kinderen aan hun lot overlaten, dan FALEN we hopeloos als collectief!

Als je een donatie doet van 25 euro (of meer), dan krijg je van mij een A1-poster van het CEL360™ model. Er zit 4 jaar werk in en even zoveel kennis. Stuur na je donatie een mailtje naar social@tenfore.nl en ik zorg dat de poster naar je toe komt.

WE MOETEN IETS DOEN - SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

P.s. Op 29 maart komt er een grote landelijke inzamelactie. Er is al 10 miljoen opgehaald, maar is veel en veel meer geld nodig - http://nos.nl/artikel/2163689-10-miljoen-euro-en-actiedag-op-tv-tegen-hongersnood-in-afrika.html

Deel deze actie: