D9 voor 555

Deelnemer(s): mirjam van der woude

D9 voor 555

Klas D9 van de Entree opleiding in Eindhoven houdt een inzameling in de klassen van School 23 in Eindhoven.
Tevens kunnen leerlingen en medewerkers van de school deelnemen aan een loterij, wanneer zij meer dan € 2,00 doneren. Om de loterij/inzameling voor te bereiden zijn de leerlingen posters aan het maken, donatieboxjes aan het knutselen, prijzen voor de loterij aan het regelen en een voorlichting voor in de klassen aan het bedenken. Daarna gaan zij in de klassen vertellen dat ze volgende week langskomen om in te zamelen voor 555. Ze laten een filmpje zien, delen flyers uit en verkopen lootjes. Op 10 en 11 april zamelen ze in. Op 12 april wordt geloot en worden prijzen uitgereikt. Maar de hoofdprijs, het ingezamelde geld, dat gaat naar 555!

Deel deze actie:

Updates

Loterij en donatie

Vandaag hebben we (klas D9) € 305,00 gestort op giro 555. Wat een geweldige opbrengst voor dit goede doel!

De uitslag van de loterij is ook bekend. Een leerling van het stercollege heeft de eerste prijs gewonnen, een boodschappenpakket! Hij was hier erg door verrast. En Leonie van het BPV bureau heeft de bioscoopbonnen gewonnen. Gefeliciteerd met jullie prijzen!
Lees meer

Deel deze update:

Vandaag Finale

Zojuist zijn we naar de bank geweest om het ingezamelde geld te storten. Het streefbedrag is ruimschoots behaald! Vanmiddag storten we dit op Giro 555 en voeren we de loterij uit.
Lees meer

Deel deze update:

Tussenstand

Er is vandaag al € 85,91 opgehaald! Morgen hopen we op weer zo'n geslaagde dag.
Lees meer

Deel deze update:

hard gewerkt

Er is door de leerlingen al hard gewerkt om de actie voor te bereiden. Ze hebben al 17 donatieboxjes gemaakt, posters ontworpen, flyers geprint en zijn klassen langs gegaan om de actie aan te kondigen. De loterijprijzen, gesponsord door de school, zijn opgehaald en mooi verpakt.
Lees meer

Deel deze update: