Lege flessen inzamelen

Deelnemer(s): Thijs Robbertsen

Lege flessen inzamelen

Hoi, ik ben Thijs en ik ben 9 jaar. Ik vind het heel erg dat er in veel landen zoveel armoede is en daarom kom ik in actie. Ik ga lege flessen ophalen en hoop dat ik daarmee veel geld kan verdienen voor Giro555.
Als u lege flessen heeft staan en u woont in Veenendaal kom ik ze graag bij u ophalen. U kunt dan mailen naar thijsrobbertsen08@gmail.com.
Groetjes, Thijs

Deel deze actie:

Updates

Supertof!

Gisteren was een supertoffe dag. Ik kreeg al vroeg bezoek van RTV Utrecht en was 5x op de radio. En ik was op TV, natuurlijk op TV Utrecht, maar ook bij het 6 uur journaal en het jeugdjournaal wat ik echt te gek vond.
Inmiddels staat ons huis helemaal vol met lege flessen. Zelfs in de tuin staan nog winkelwagens met lege flessen die ik allemaal nog moet inleveren. Vriendjes gaan ook langs de deuren en brengen hun flessen naar mij toe en zo blijf ik nog wel even doorgaan. Het is super dat ik op deze manier een klein beetje kan bijdragen aan de bestrijding van de hongersnood in Afrika en arme kinderen kan helpen met voedsel of medicijnen.
Uw lege flessen kunt u nog gewoon bij mij blijven inleveren hoor!
Lees meer

Deel deze update:

ACTIEDAG!!!

Vanochtend was ik 4x op de radio en ben ik gefilmd door TV Utrecht. Dat was superleuk.
Daarna naar school waar 7 volle karren en nog heel veel zakken met lege flessen waren ingezameld.
Ik heb nog geen idee hoeveel geld ik heb ingezameld vandaag, maar dat zal ik snel doorgeven.
Lees meer

Deel deze update:

Heel veel leuk nieuws!

Steeds meer mensen horen van mijn actie en omdat morgen de landelijke actiedag is voor Giro555 gaat mijn school ook helpen! Alle kinderen hebben vandaag een brief meegekregen met de vraag of ze morgen lege flessen mee willen nemen. Hopelijk word ik dus morgen superdruk met het wegbrengen van al die lege flessen.
Nog meer leuke dingen: vandaag ben ik gebeld door Kidsweek die mij vragen hebben gesteld en nu komt er deze week een interview met mij in Kidsweek te staan!!!
Lees meer

Deel deze update:

Heeeel veel flessen

Afgelopen week heb ik superveel flessen opgehaald en gekregen en daardoor staat de tussenstand al op €59,00!!! Hier zijn we superblij mee.
Vanmiddag ging ik weer met een kar vol kratjes en flessen naar de Jumbo om in te leveren.
Bij mij in de buurt heb ik briefjes rondgebracht over de actie en daardoor heb ik nog meer flessen kunnen ophalen. Ook krijg ik soms gewoon geld als mensen geen flessen hebben.
Volgende week ga ik natuurlijk verder, want misschien kan ik zelfs wel meer dan €100,00 ophalen!
Groetjes, Thijs
Lees meer

Deel deze update:

100 flessen!!!

Yes, ik heb al meer dan 100 flessen ingezameld!!! Het gaat dus supergoed met de actie.
Lees meer

Deel deze update:

Dag 2

Het gaat supergoed met de lege flessen. Ik heb er nu al 87 verzameld en ik heb ook al gewoon wat geld gekregen van mensen. Allemaal voor giro555 natuurlijk!
Er kan nog veel meer bij!
Lees meer

Deel deze update:

De eerste dag

Samen met mijn vriendje Bart hebben we vandaag al veel flessen opgehaald. Ook kwamen sommige ze al naar ons thuis brengen. Na 1 dag heb ik al 45 flessen ingezameld!!!
Lees meer

Deel deze update: