Water-estafette Wakersduin

Deelnemer(s): Barbara Bosma

Sponsor onze water-estafette op 24 maart

Vrijdag 24 maart houdt basisschool Wakersduin in Noordwijk een water-estafette bij de vuurtoren van het dorp. Leerlingen van alle klassen gaan helpen om symbolisch zoveel mogelijk liter water naar Afrika te brengen. Zij vragen opa's, oma's, buren en vrienden om de actie te sponsoren.

Help mee en sponsor de actie van Wakersduin! De leerlingen willen zoveel mogelijk geld inzamelen. Zodat mensen met honger hulp kunnen krijgen. Actie is nu nodig. Elk leven telt en elke euro is er één. Help mee en geef aan Giro555 via deze actie.

Deel deze actie:

Updates

Nu volop in actie

Vandaag bespraken alle leerkrachten en betrokken ouders het draaiboek voor vrijdag a.s. Alle juffen en meesters zijn enthousiast aan de slag.

Ook de kinderen zijn al volop in actie om geld op te halen. Bij hun sportvereniging, buren of op verjaardagen gaan ze met de pet langs. Morgen en donderdag verzamelen ze alle enveloppen met inhoud op school. Heel benieuwd naar de uitkomst! Die maken we vrijdag na de estafette bekend.
Lees meer

Deel deze update:

Merlijn Stoffels van het Nederlandse Rode Kruis (één van de organisaties achter Giro555) komt de water-estafette van Wakersduin vrijdag bezoeken. Hij is net terug uit Somalië waar hij mensen bezocht die lijden aan honger, en zag welke hulp kan worden gegeven dankzij giften uit Nederland.

Stoffels gaat de leerlingen vertellen over zijn reis en hen mee aanmoedigen om zoveel mogelijk liters water te dragen.

Heel bijzonder!
Lees meer

Deel deze update: